Op vrijdag 20 november en zaterdag 21 november staat de verwarmde festivaltent op de voetbalterreinen van KFC Mol klaar voor het feestweekend de 5e editie van het Mols Schlagerfestival en de 21e editie van de jongerenfuif Arachnophobia door.
De organisatie van beide evenementen voor KFC Mol is al jaren in handen van de broers Niels en Carl Belmans, sinds vorig jaar bijgestaan door Thomas Willekens. Niels en Carl zijn beide oud-spelers van KFC Mol, Thomas is er nog actief als speler.

Dit jaar hebben ze de feesttent voor beide evenementen in een heel nieuw kleedje gestoken, zo gaan ze het Antwerpse sportpaleis achterna en zal er een loopbrug voorzien worden in de tent. Langs deze loopbrug zullen op de vrijdag de artiesten en op zaterdag onze dj's het podium betreden dat in het midden van de tent staat.

Verder is er voor beide evenementen een lichtshow voorzien en werken ze samen met een professionele firma voor speciale effecten.

Tijdens het Mols Schlagerfestival, waarvoor nog steeds tickets te koop zijn, zullen onder andere De Romeo's, Bart Kaëll, Luc Steeno, Salim Seghers, Sergio en Yves Segers op het podium staan. De presentatie is in handen van Steve Tielens. Ze hopen met dit prachtig avondvullend programma opnieuw op een 'bomvolle tent' meer dan 2000 bezoekers.

Niels Belmans : 'Voor Arachnophobia hebben we dit jaar voor het eerst een 'live act' met JeBroer die bij de jongeren bekend is van de hit: "Gaan met die Banaan". De line up wordt verder aangevuld met de PartyShakerz, DJ Ruben, de dames van 2Empress, die tijdens de zomer op alle grote events hebben gespeeld, en onze Molse talenten Jelle B en No Gravity.
Arachnophobia 2015 beloofd weer een spetterende party te worden.

Vanuit gans de Kempen en een stukje Limburg is Arachnophobia te bereiken met de gratis busdiensten die door de organisatie worden ingelegd.'